Αγγελίες μεταχειρισμένων CarSeller.gr

Διαδραστική πλατφόρμα αγγελιών οχημάτων και ανταλλακτικών.

Αναζήτηση

ψάχνοντας σε 258.333 φωτοαγγελίες.

Καταχώρηση

καταχωρήστε δωρεάν την αγγελία σας.

Τελευταίες αγγελίες αυτοκινήτων
Nissan Pickup  '92

Nissan '92

Αγροτικό / Pickup
6.000
Opel Astra Οικογενειακό/sedan '17

Opel Astra '17

Οικογενειακό / Sedan
12.500
Mini Cooper S Chili Pack Facelift  '06

Mini Cooper '06

Μικρά / Compact
6.300
Renault Clio 1.5/90HP/ENERGY '17

Renault Clio '17

Μικρά / Compact
11.500

Επιλέγω καταχώρηση αγγελίας

Η καταχώρηση γίνεται με δημιουργία λογαριασμού ή ως επισκέπτης. Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όπως chat και συμμετοχή στο forum και στις αξιολογήσεις

Εύκολη καταχώρηση με τον wizard

Ξεχάστε τις ατέλειωτες λίστες καταχώρησης. Ο wizard σας ενημερώνει για τυχόν λάθη σε κάθε βήμα. Ενσωματομένες λειτουργίες περιστροφής εικόνας και απόκρυψης πινακίδας αν τις χρειαστείτε.

Αφήνω feedback και κάνω share

Ήταν εύκολη η καταχώρηση ή όχι; Επιλέξτε την αντίστοιχη φατσούλα για να γίνουμε καλύτεροι! Αν έχετε λογαριασμό στο FB, πατήστε την επιλογή της κοινοποίησης για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Μένω online και κάνω chat με αγοραστές!

Αυτό ήταν! Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό, όση ώρα μένετε συνδεδεμένοι στο Carseller, αυτοί που βλέπουν την αγγελία σας έχουν δυνατότητα να σας στείλουν άμεσο μήνυμα και να ξεκινήσετε επικοινωνία!

Για ιδιώτες

Η πιό διαδραστική πλατφόρμα αγγελιών
Έχετε εμπειρία; Μοιραστείτε τη!

Στο Carseller έχετε τη δυνατότητα να δείτε αξιολογήσεις χρηστών για μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Έχετε εμπειρία απο κάποιο μοντέλο; Μοιραστείτε τη με τους υπόλοιπους!

Σχόλια στις αγγελίες; Μπορείτε!

Θέλετε να σχολιάσετε ή να επισημάνετε κάτι σε μία αγγελία; Μήπως απλά θέλετε να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη αλλά η ερώτησή σας και η απάντηση να φαίνεται και στους υπόλοιπους; Τώρα σε κάθε αγγελία μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας και έτσι να πάρετε να απάντηση από οποιονδήποτε ξέρει να σας απαντήσει και όχι μόνο τον ιδιοκτήτη!

Θέλετε να συζητήσετε για αυτοκίνηση; Ελάτε στο Forum!

Έχουμε φτιάξει το Forum στο οποίο μπορείτε να συζητάτε και να αντάλλαξετε γνώμες για οτιδήποτε. Η κατηγορία των μοντέλων είναι συνδεμένη με τις αγγελίες. Σε κάθε αγγελία βλέπετε όλα τα σχετικά θέματα που υπάρχουν στο Forum για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Για εμπόρους

Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Μαζική εισαγωγή αγγελιών

Έχετε αρχείο με τα προϊόντα σας σε κατάλληλη μορφή (json, xml, csv); Στείλτε το σε εμάς και θα φορτώσουμε τις αγγελίες σας στο λογαριασμό σας δωρεάν.

Τα πάντα μέσα από το Carseller

Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες μέσω chat , πάρτε feedback για τις αγγελίες σας και στείλτε απαντήσεις, βρείτε αγοραστές για το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο μέσω των live αγγελιών, όλα μέσα από την πλατφόρμα μας. Ξεχάστε το τηλέφωνο και αυξήστε την παραγωγικότητά σας!

Υποστήριξη όποτε τη χρειαστείτε

Στο Carseller σας στηρίζουμε ενεργά από την πρώτη στιγμή που φτιάχνετε λογαριασμό, ακόμα και στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε άμεσα σε κάθε ανάγκη.

Live selling
Αποθηκευμένες αναζητήσεις
Infinite Scroll